Круг Ликов Лады

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Круг Ликов Лады » На пенёчке » Скільки раз можна робити лазерну корекцію зору (Львів)?


Скільки раз можна робити лазерну корекцію зору (Львів)?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Доброго дня! Я розмірковую над можливістю лазерної корекції зору, але виникає питання: скільки разів можна провести таку процедуру без шкоди для здоров'я очей? Чи є обмеження чи ризики при повторних втручаннях? Чи може це вплинути на стан зору в майбутньому?

0

2

Привіт! Я теж робив двічі лазерну корекцію зору, і все пройшло успішно. Перший раз було близько п'яти років тому, а другий — після тривалої перерви, коли мій зір погіршився. Після обох втручань відчуваю значне полегшення та покращення зору. Потрібно уважнішого доглядати за очима.

0

3

Лазерна корекція зору — це популярний метод виправлення зору, який полягає у використанні лазерного променя для модифікації форми рогівки. Однак, незважаючи на ефективність процедури, важливо розуміти, що повторні втручання можуть нести певні ризики та обмеження. Ідеальна кандидатура для лазерної корекції — це люди віком від 18 до 40 років з стабільним станом зору протягом певного періоду.

0

4

Лазерна корекція зору у Львові https://visium.com.ua/lviv/ua/uslugi/la … rrektsiya/  -  ефективне рішення для багатьох людей, але необхідно ретельно враховувати всі можливі наслідки та ризики. Існує загальна думка серед фахівців, що повторні втручання не рекомендується проводити занадто часто. Зазвичай, рекомендується робити повторну лазерну корекцію не раніше, ніж через рік після першого втручання. Також важливо враховувати індивідуальні особливості та стан зору кожної людини. Перед прийняттям рішення про проведення повторної лазерної корекції, обов'язково проконсультуйтеся з кваліфікованим офтальмологом, який надасть детальну інформацію та поради щодо відповідності даної процедури вашим потребам та можливостям.

https://i.postimg.cc/jSTsYSRj/21-02-2024-234716.jpg

0


Вы здесь » Круг Ликов Лады » На пенёчке » Скільки раз можна робити лазерну корекцію зору (Львів)?