Круг Ликов Лады

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Круг Ликов Лады » Славянский быт » Можете порекомендувати гарний лосьон для чутливої шкіри?

Можете порекомендувати гарний лосьон для чутливої шкіри?

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Доброго вечора. Скажіть, хто користується тоніками або лосьонами для обличчя? Можете порекомендувати гарний лосьон для чутливої шкіри? Хочу сестрі подарувати. Вона користується тільки гарною косметикою, а я лосьйонами взагалі не користуюся, тому не знаю, що вибрати.

0

2

Я теж не користуюся магазинними тоніками. Я його сам роблю. Роблю відвар трав. Зазвичай це ромашка, мята, шавлія. А потім заливаю у формочки та ставлю й морозилку. Й цими льодовими кубиками користуюся. Не гірше тоніка.

0

3

Дякую за відповідь. Такий самодільний тонік я можу тільки собі зробити. Справді корисний та гарний. Але ось сестра у мене - балувана Галя, й такими самопальними тоніками користуватися не захоче.

0

4

alisa написал(а):

Доброго вечора. Скажіть, хто користується тоніками або лосьонами для обличчя? Можете порекомендувати гарний лосьон для чутливої шкіри? Хочу сестрі подарувати. Вона користується тільки гарною косметикою, а я лосьйонами взагалі не користуюся, тому не знаю, що вибрати.

Знаєте, радити якийсь певний косметичний засіб я не буду. Я не знаю, на який бюджет ви розраховуєте. Та який саме тонік або лосьон вам треба. Адже є люди, які віддають перевагу якомусь певному бренду.
Зайдіть на сайт та самі подивіться тоніки та лосьйони  https://apteka-ds.com.ua/catalog/kosmet … ta-losyony Там різні є - дорогі та не дуже, різних брендів.
Щодо мене, мені, наприклад, подобається міцелярний лосьйон  для чутливої шкіри Bioderma Sensibio H2O. Флакон 100 мл коштує 150 гривень. Можете спробувати.

https://content.apteka-ds.com.ua/images/medium/3401395376706.jpg

0

5

Які є пілінги проти куперозу?

0

6

Працюючи косметологом багато років, я бачила безліч продуктів для догляду за шкірою. Але я завжди рекомендую своїм клієнтам  пілінги проти куперозу від TOTIS Pharma. Вони поєднують в собі якість та безпеку. Великий вибір брендів дозволяє підібрати ідеальний продукт для кожного типу шкіри. Довіртеся професійній косметиці і побачите відмінний результат!

0

Вы здесь » Круг Ликов Лады » Славянский быт » Можете порекомендувати гарний лосьон для чутливої шкіри?