Круг Ликов Лады

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Круг Ликов Лады » Путь волхва » новости мира


новости мира

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Здравствуйте! хочу найти сайт с различными новостями мира, посоветуйте хороший сайт.

0

2

Здравствуйте! Как по мне, то найти данный сайт вообще не проблема просто забейте в поисковике.

0

3

Добрый вечер! Если вы хотите  найти сайт с различными новостями мира, то могу посоветовать вам компанию https://oqu.news/category/mir/  воспользовался их услугами примерно три месяца назад, сайт очень простой в использовании и вы легко сможете найти то, что вас интересует. В общем и целом рекомендую.

0

4

Рекомендую попробовать почитать новости Дани-Инфо https://dani-info.com/news/ это конечно не мировые новости, но тем не менее они важны и интересны. То что происходит рядом имеет большее значение,чем то что твориться где-то там…за горизонтом.

0

5

Привіт! Де можна знайти авторитетні інтернет-ресурси для читання актуальних новин про маркетинг і подій в цілому?

0

6

Маркетинг - це сфера, яка постійно змінюється, тому важливо бути в курсі останніх подій та новацій. Раніше я читала в основному міжнародні видання, але одного разу колега порадив мені один ресурс. Саме на сайті MMR можна подивитись новини з тегом Україна https://mmr.ua/tags/ukraine цей ресурс став для мене найкращим джерелом для отримання актуальної інформації. Читаючи новини про великі компанії та їхні стратегії, я знаходжу натхнення для власних проектів та розвитку в маркетингу.

0

7

Де щось цікаве про Японську Єну?

0

8

Я завжди цікавилася культурою та економікою Японії. Тому не могла пройти повз статтю про японську єну https://znaki.fm/uk/currencies/the-japanese-yen/  на порталі ZNAKI FM. Ця валюта - дзеркало традицій та нововведень країни відходу сонця. Стаття розповідає про її походження, значення для світової економіки, а також про тонкощі обігу. Велике дякую авторам порталу за актуальну та якісну інформацію. Рекомендую всім, хто цікавиться Японією, відвідати ZNAKI FM.

0


Вы здесь » Круг Ликов Лады » Путь волхва » новости мира